A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Néhány hete a Facebook megviccelt jónéhány felhasználót, és automatikusan ismerősnek jelölt a felhasználók nevében olyanokat, akiket azok nem is akartak.

Most megmutatjuk, hogyan ellenőrizheted, hogy a Te nevedből történt-e téves ismerős-jelölés.

Kiket jelölt be ismerősnek a Facebook?

Elvileg nem csak úgy véletlenszerűen jelölgetett a Facebook, hanem azoknak az embereknek küldött jelölést, akiknek megnézted a profilját. Ergó ha rákerestél valakire, aki nem az ismerősöd (és nem is feltétlen szeretted volna, hogy az legyen), akkor ő kapott (vagy kaphatott) jelölést a nevedben.

Azóta kiderült, hogy a hiba csak a mobilos alkalmazást érintette, a webes felületet nem.

Ellenőrizheted, a nevedben történt-e jelölgetés

A Facebook lehetőséget biztosít arra, hogy ellenőrizd az elküldött ismerős jelöléseket, amiket átnézve kiderülhet számodra, hogy azokat a jelöléseket tényleg Te küldted, vagy sem. Ezt három féle módon teheted meg.

Ha a webes felületet használod, akkor a profil oldaladon menj az Ismerősök részre, ott az Ismerősnek jelölésekre, majd A küldött jelölések megtekintése gombra kattintva láthatod az általad (vagy a nevedben) indított ismerős jelöléseket.

Androidos telefonon a Facebook alkalmazás bal felső részén az Ismerősök gombra (két ember ikon) kell nyomni, aztán a Jelölések gombra. Ezt követően a jobb felső sarokban található "..." gombra nyomva kérheted az elküldött jelöléseket.

iPhone esetében pedig alul található a menü sáv, ahol az Ismerősök gombot kell választani (szintén két ember), utána Az összes, majd "..." és "Elküldött jelölések megtekintése".

 

A nevedben jelölt ismerősnek valakit a Facebook?

Címkék: facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr1318133282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása