A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Waze az egyik legjobb navigációs alkalmazás, írtunk már erről korábban. Most új funkciókkal rukkoltak elő a fejlesztők, mutatjuk!

Okosabb, intelligensebb, előrelátóbb

Előrelátó módon az új Waze már nem csak a sebességkorlátozásoknál tud/fog figyelmeztetni, hanem 150 méterrel az előtt, hogy a korlátozásokhoz érkeznénk, így bőven van időnk kényelmesen lelassítani a korlátozott sebességre.

Szintén újdonság, hogy ha olyan éles kanyarhoz közeledünk, amely nem vehető be biztonságosan a sebességgel, amivel épp haladunk, akkor figyelmeztet bennünket a Waze, hogy érdemes lassítanunk a biztonságos kanyarodás miatt. Ugyanígy kapunk előzetes figyelmeztetést a fizetős útszakaszokhoz közeledve (még az ingyenes szakasz utolsó elágazása előtt).

Amikor egy baleset vagy egyéb ok miatt óriási dugó alakul ki, akkor a Waze kerülőutakat tervez. Ez eddig is így volt, azonban mostantól még pontosabban fogja jelezni a sofőrnek, mikor merre kell kanyarodnia, ahogyan azt is, hogy melyik sávot kell használnia. Ez különösen jól jön többsávos körforgalmak előtt, így már a körforgalomba való behajtás előtt tudhatjuk, melyik sávot érdemes választanunk.

Végül egy igazán intelligens megoldás: amikor ismert úti célhoz tervezünk útvonalat, akkor a Waze nem az általa leggyorsabbnak ítélt útvonalat tervezi meg, hanem a szokásainkat figyelembe véve az általunk kedvelt útvonalat.

A Waze újdonságai az iOS és Android felhasználók számára is elérhetőek lesznek.

 

Érdemes frissíteni a Waze-t, hamarosan érkeznek a fenti újdonságok.

Címkék: waze

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr418355035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása