A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Az X-en (volt Twitter) terjedt el egy hír, miszerint a Google megszűnteti a Gmail-t. Ez elsőre ugyan teljesen képtelenségnek tűnik, ám a Google bármikor képes egyik pillanatról a másikra elkaszálni különféle szolgáltatásokat.

De akkor most megy tényleg megy a Gmail a süllyesztőbe?

A Google is megszólalt az ügyben

Nem jellemző, hogy ilyen álhírekre reagáljon egy giga világcég, ám hirtelen olyan pánikszerűen terjedt a hír, hogy megszűnik a Gmail, hogy erre már a Google-nek is reagálnia kellett, hiszen közel 7 millió embert (ennyien látták a posztot) nem tarthattak bizonytalanságban.

Az X-en a poszt írója egy hivatalosnak tűnő levelet töltött fel, amiben az áll, hogy augusztus 1-től megszűnik a Gmail, nem lehet majd rajta sem küldeni, sem fogadni leveleket, és a régi leveleket sem tárolja tovább. Fel is háborodott a poszt készítője, mert a feltöltött kép mellé arról írt megjegyzést, hogy mennyire nagyon utálja ezért a céget.

A Google aztán egy igen rövid, de lényegretörő poszttal reagált, ahol megnyugtattak mindenkit, hogy a Gmail itt van velünk, és marad is.

Úgyhogy nincs ok pánikra, a Gmailt nem szűnteti meg a Google, senkinek nincs oka azon aggódni, hogy mi lesz a levelezésével.

 

Hozzád eljutott a Gmail megszűnéséről szóló álhír?

Címkék: google gmail

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr4118338335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása