A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Korábban több hír jelent meg arról, hogy fizetőssé válik a Facebook, ami önmagában természetesen kamu volt. Azonban egy EU-s szabályozás miatt valóban elérhetővé válik a Facebook fizetős változata.

Mennyibe fog kerülni?

A Meta bejelentette, hogy a Facebook és az Instagram is fizetős lesz az EU és EGT államokban, valamint Svájcban. Az előfizetési modellért cserébe reklámmentességet ígér a Meta, vagyis a platformjain nem lesznek zavaró reklámok.

Az árazás érdekesen alakul, ugyanis aki a webes felületen fizet elő, az havi 9,99 euróért teheti meg, de aki a mobilalkalmazáson keresztül köt előfizetést, annak 12,99 eurót kell fizetnie havonta. Az árkülönbség oka, hogy a mobil platformok esetén az Apple és a Google is részesedést szed az AppStore -ból illetve a Play áruházból származó bevételek után.

Választhatsz az ingyenes és fizetős között

Aggodalomra semmi ok, nem szükséges egy családban havi 20-30 ezer forintot elkölteni, hogy használhasd a platformokat. Továbbra is elérhető lesz a Facebook ingyenes változata is, csak ez esetben tűrnöd kell a reklámokat.

Magyarán hasonló lesz a helyzet, mint a YouTube-nál, ahol az ingyenes változat esetében a reklámokat kell elviselned, míg a havi előfizetési díjért cserébe élvezheted a reklámmentességet.

Érdekesség, hogy első körben egy előfizetéssel használható lesz mindkét platform reklámmentesen, ám 2024. márciustól kezdődően az alap előfizetést ki kell egészíteni majd egy havi 6 vagy 8 eurós plusz előfizetéssel, hogy a másik platform is reklámmentes maradjon.

 

Te fizetnél a közösségi platformok reklámmentességéért?

Címkék: facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr2518250435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása