A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Nyár végén a Barbie fotók tartották lázban az internetezőket, boldog-boldogtalan Barbievá (vagy Kenné) változtatták saját fotóikat, és ezek a fotók taroltak a közösségi oldalakon (ha érdekel, kattints ide).

Most új őrület van, ami szintén jópofa játék, ezzel is el lehet tölteni egy kis időt. Mutatjuk!

Készíts puzzle-t saját magadról

A Facebookon terjed a MyPuzzles nevű őrület, ahol is olyan puzzle-t készíthetsz, ami előre megadott stílusú, de a fotón szereplő személyt kicseréli a Te fotódra. Rendkívül jópofa képek készülhetnek így, amiket egy kattintással azonnal megoszthatsz a Facebookon.

Onnan indulj, hogy kattints erre a linkre (Facebook MyPuzzles), válassz az előre betöltött stílusok közül, és máris láthatod a profilképednek megfelelően átalakított képet. Alul a Categories gombra kattintva még több stílust találhatsz, legyen az egy ünnepi, egy hangulatnak megfelelő, állatokkal kapcsolatos, stb.

Ez után kiválaszthatod, hogy 9, 16, 36 vagy 64 db-os legyen a puzzle, és indulhat is a játék. Egyrészt az elkészült képet megoszthatod az ismerőseiddel, másrészt pedig elkezdhetsz kirakózni az elkészített képpel. Ha játszani támad kedved, akkor meg is oszthatod a játékot egy ismerősöddel, és kirakhatja ő a Rólad készült puzzle-t.

 

Próbáld ki a MyPuzzles játékot, jó szórakozás.

Címkék: mypuzzles

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr6418282329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása