A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Az élőszereplős Barbie film őrületesen népszerű, a bevétel 1 milliárd dollárnál jár, így őrületes Barbie lázban ég a világ. A közösségi médiák sem maradhattak ki a hype-ból, ugyanis elkezdtek az emberek magukról Barbie vagy épp Ken stílusú fotókat feltölteni, profilképet beállítani.

De hogyan lesz belőled Barbie vagy Ken?

Néhány weboldal segít ebben

Van pár weboldal, amiket azért hoztak létre, hogy egy feltöltött fotódat feldolgozva készítsenek el egy olyan Barbiet vagy Kent, aki a Te arcvonásaidat viseli. A háttérben természetesen a mesterséges intelligencia dolgozik.

Íme a Barbie és Ken készítő weboldalak:

Talán ez utóbbi a legegyszerűbb. Egyszerűen csak kattints az Upload Photo gombra, ahol tölts fel egy fotót magadról (az arc minél jobb láthatóság a lényeg és napszemüveg nélküli fotó célszerűbb), majd válaszd ki, hogy Barbie vagy Ken szeretnél lenni. Add meg a hajad színét, a bőröd színét, valamint kötelező még egy email cím megadása is, azonban ha nem szeretnéd az email címedet kiadni, akkor egy bármilyen kitalált kamu email címet is elfogad a rendszer. Ezután kattints a Make My BairBIE gombra, és néhány másodperc várakozást követően a mesterséges intelligencia máris elkészíti a kért fotót.

A fotón ugyan lesz egy BairBIE.me vízjel felirat, de ha ez zavar, akkor 2 dollárért megkapod a vízjel nélküli változatot is. Ha nem tetszik a kép amit készített a rendszer, akkor generáltathatsz egy új képet is. A download for free gombra kattintva tudod letölteni az elkészült képet, amit máris elküldhetsz ismerőseidnek vagy megoszthatsz a közösségi médiában.

 

Próbáld ki a Barbie és Ken generátort, pár perc kikapcsolódás, jó szórakozás.

Címkék: barbie generátor ken generátor bairbie.me

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr7818186969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása