A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Nemrég írtunk arról, hogy a YouTube platform milyen módon lép fel a reklámblokkolókat használó felhasználókkal szemben. Szemfülesek azonban rájöttek, hogy miként lehet kijátszani a YouTube-ot, szankció nélkül.

Mutatjuk!

A régi Windows Phone-ok jelentik a megoldást

A Microsoft régi, telefonokra szánt operációs rendszere a Windows Phone, amely már rég kihalt, most mégis jól jöhet. A Windows Phone olyannyira kihalt, hogy már a Google sem céloz rá reklámmal, vagyis a Windows Phone felhasználói nem találkoznak Google hirdetésekkel. Ez a gyakorlatban kvázi nulla embert jelent. Azonban ha a böngészőnkben beállítjuk, hogy mutassa azt a YouTube -nak, mintha Windows Phone-t használnánk, akkor úgy élvezhetjük a YouTube videókat, hogy nem fogunk reklámokkal találkozni.

Hogyan állíthatod be?

Először nyisd meg a Chrome böngésződet, majd nyisd telepítsd a User Agent Switcher nevű bővítményt. Ehhez kattints az előbbi linkre, majd kattints a Hozzáadás gombra. A telepítést követően a bővítmények közé került ez a kis kiegészítő, amit a jobb felső sarokban találsz.

Nyisd meg a YouTube-ot, és jobb felül a telepített bővítmények között keresd meg User Agent Switcher nevű bővítményt. Kattints rá, és a lenyíló menüből kiválaszthatod, hogy milyen rendszert emuláljon a böngésződ. Válaszd a Windows Phone-t, azon belül a Windows Phone 8 rendszert. Ekkor máris úgy érzékeli a YouTube, hogy Windows Phone rendszert használsz, és élvezheted a reklámmentességet.

Mit lép a YouTube?

Természetesen a módszer lehet, hogy csak ideig-óráig lesz működőképes, hiszen ha tömegesen kezdik el így kijátszani a platformot, akkor bizonyára a YouTube is lépni fog a trükkös felhasználók ellen, bezárva ezt a kiskaput, azonban egyelőre ez a módszer működik, így érdemes kihasználni a lehetőséget.

 

Te elviseled a YouTube-on a reklámokat?

Címkék: youtube adblocker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr7218245657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása