A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatosság, a károsanyag kibocsátásra való odafigyelés, az energiával történő tudatos gazdálkodás. Az elmúlt hónapok eseményei pedig arra világítottak rá, hogy mekkora érték is az energia, és micsoda energiafüggőségben élünk.

Átgondoltuk, hogy mi mit tehetnénk, és egy enyhe kompromisszumot vállalva, Veled együtt tudunk csökkenteni a környezeti lábnyomunkon.

Naponta csak 1 óra, évente 29 fa, és 1 tonna széndioxid

Hétfőtől megváltoztatjuk üzletünk nyitva tartását, melynek köszönhetően évente közel 1 tonna (!) széndioxodtól tudjuk megkímélni a légkört. Ez annyi, mintha minden évben ültetnénk 29 fát, ugyanis ennyi széndioxidot kb. 29 fa tudna megkötni a légkörben. Ez egyenértékű egy modern hybrid autó kb. 20 ezer kilométer alatt kibocsátott széndioxid mennyiségével.

Mivel egy órával csökkentettük a nyitva tartási időnket, így Te is része vagy ennek, Neked is egy apró lemondással jár, amit köszönünk Neked!

Optimalizált fűtés, klíma és világítás

További megtakarításokat érünk el optimalizált fűtés rendszerrel, és ideálisabb klíma használattal, valamint minden világítást, a kültéri reklám világításoktól kezdve a beltéri lámpákig LED-es fényforrásokra cseréltünk.

 

Mi lemondunk 1 óra nyitva tartási időről, de így is napi 10 órán át állunk a rendelkezésedre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr5517831617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása