A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Írtunk már korábban a Chat GPT fantasztikus képességeiről, azonban fontos, hogy a mesterséges intelligencia csak a 2021. szeptemberig elérhető tudásanyaggal rendelkezett, ami azóta történt a világban, arról nem volt tudomása. Eddig.

Most már tud az internetről is tájékozódni

A Chat GPT legújabb változata a Microsoft Bing keresőjének hála már képes az interneten is keresni, ugyanis a GPT-4 -es változata már ilyen tudással is rendelkezik. Így a mesterséges intelligencia már olyan friss információkat igénylő kéréssel is tud mit kezdeni, mint például a legújabb iPhone összehasonlítása a régivel, vagy egy aktuális sporteseménnyel kapcsolatos információ, moziműsor, vagy egy nyaralás megtervezése, stb.

Fontos, hogy csak a prémium tagok érhetik el az internet adta plusz tudást, az ingyenes, 3.5-ös nyelvi modell továbbra is csak a 2021. szeptemberig "megtanult" adatokkal rendelkezik.

Ha előfizetsz havi 20 dollárért a prémium csomagra, akkor a beállításokban (Profile & Settings) a Béta funkciók almenüben tudod bekapcsolni a Bing-ben történő keresés adta előnyöket. 

 

{mezo_Keresztnév}, szoktad a Chat GPT-t használni?

Címkék: mesterséges intelligencia bing chatgpt chat gpt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr3418225299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása