A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Néhány hete arról írtunk, hogy a Vodafone törölni fogja a régi UPC-s email címeket. Eredetileg úgy nézett ki, hogy kevesebb, mint 1 hónap múlva ez megtörténik.

Ha nem olvastad, itt elolvashatod: Rengeteg email fiókot töröl a Vodafone!

Most egy kicsit fellélegezhetnek a UPC-s email címet használók, kapnak egy kis haladékot.

3 hónap haladékot ad a Vodafone

A magyar hatóságok közbenjárásának hatására a Vodafone március 1. helyett május végéig fenntartja a meglévő email fiókokat, és csak ezt követően törli azokat.

További "engedmény", hogy a Vodafone segít a régiek helyett új email címeket létrehozni, valamint szükség esetén az adatok (emailek, címlisták) átmentésében is.

A szolgáltatás ugyanúgy március 1-én áll le!

Félreértés ne essék: az emailezési szolgáltatás ugyanúgy leáll március 1-én, ahogyan eredetileg is mondták, ám 3 hónapig még lehetőséged lesz arra, hogy hozzáférj a régi fiókodhoz, és lementsd a leveleidet.

A Vodafone létrehozott egy oldalt, ahol hivatalos tájékoztatást olvashatsz az email címek megszűnéséről, valamint tanácsokat az átállásról:

https://www.vodafone.hu/termekkivezetes#webmail

Az ügyfélszolgálaton keresztül (telefonon vagy emailben) pedig akár segítséget is kérhetsz tőlük az új email fiók létrehozásával, vagy levelek átköltöztetésével kapcsolatosan.

 

Ne feledd, már csak 3 hétig használhatod a UPC-s email címeket.

Címkék: vodafone chello upcmail upcmail.hu chello.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr7716416702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása