A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Sokszor látunk profi képeket, amikre csak csettintünk, hogy de jó lenne, ha... De a miénk sosem olyan. Vagy feleslegesen vannak a háttérben emberek, pl. egy tengerparti fotón.

Na most könnyedén megoldhatók ezek a problémák, ráadásul ingyen.

Mesterséges intelligencia segít

Egy online képszerkesztő program segítségével olyan szerkesztési műveleteket hajthatsz végre, amik korábban elképzelhetetlenek lettek volna. Ehhez persze szükség van egy mesterséges intelligenciára, ami a program "mögött" dolgozik, kiszámítva azokat a változásokat, amelyek a végeredményhez szükségesek.

Nézzünk néhány példát:

  • Van egy fotód, amin a tengerparton vagy, háttérben a sok fürdőzővel. Mennyivel jobb lenne, ha nem lennének ott, és csak egy üres tengerpart lenne mögötted, mintha Tiéd lenne az egész part! Megoldható.
  • Van egy fotód, ami a nappalidban készült. De Te szeretnél megtréfálni valakit, hogy Te épp New York-ban vagy, így kicserélnéd a hátteret toronyházakra és zsúfolt utcára. Ez sem gond.
  • de retusálhatsz pattanásokat, anyajegyet, bőrpírt is.

Hogyan kezdj neki?

Először is lépj a cutout.pro oldalra. Beszédes az oldal neve, hiszen kivágást jelent.

Itt a Product menüt lenyitva láthatod a különféle funkciókat. A Remove Background rész egy háttér eltávolítására való, a Photo Retouch funkció segítségével távolíthatsz el embereket, objektumokat egy képről, a Photo Restoration menüben pedig egyéb szerkesztési módokat választhatsz ki, mint például animálhatsz egy fotót, átszínezheted azt, vagy művészi elhomályosítást is tehetsz a képre.

Jópofa funkció még a Cartoon Selfie, ahol ha feltöltesz egy fotót magadról, akkor készít egy rajzfilmbe illő szereplőt belőled.

A Passport Photo Maker segítségével pedig egy átlagos fotódat módosíthatod úgy, hogy az jó legyen egy hivatalos képhez. Átöltöztetheted magad, leveheted a hátteret, stb.

Bármelyik funkciót is választod, kattints az Upload Image gombra, tölts fel egy szerkeszteni kívánt képet, és már szerkesztheted is.

Ha nem tudsz hirtelen milyen képet feltölteni, akkor a funkciók kipróbálásához minta képeket is ad a program, így ki tudod próbálni, melyik funkció hogyan is működik.

 

Próbáld ki a cutout.pro-t, tényleg csodákat lehet vele művelni.

Címkék: tippek-trükkök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr4316723352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása