A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Nem mindenkinek erőssége a rajzolás. Én például egy pöttyös labdánál bonyolultabb rajz elkészítéshez egyszerűen nem is értem, hogyan kellene hozzákezdeni. Persze van, akinek pedig gondolkodás nélkül jönnek a kezéből a szép és arányos formák.

Na azoknak, akik olyanok mint én, itt egy nagyon jó segítség!

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Google Autodraw

Honnan máshonnan jöhetne a segítség, mintsem a Google-től. A lényeg, hogy egy Paint-hez hasonló egyszerű rajz programba elkezdesz az egérrel rajzolni, és a program megpróbálja kitalálni, mi is akar lenni az ákom-bákom ábra. Fent láthatod a javaslatokat. Amire kattintasz, a rajzod arra át is alakul. Kész is a szabályos forma.

Egyszerű, mint a faék, de mégis nagyszerű. Én halat, teknősbékát, autót és tortát rajzoltam (legalábbis valami hasonló dolgokat), és ez lett belőle:

Na milyen? Ugye meggyőző. Próbáld ki!

Hol érheted el? www.autodraw.com

Nem kell regisztrálni, nem kell fizetni érte. Csak elkezded, rajzolsz, a végén pedig a menüre (három vonal bal felül) kattintva kezdhetsz új rajzot, lementheted az elkészített rajzot, vagy megoszthatod a kreálmányodat a közösségi portálokon.

 

Jó rajzolgatást kívánunk!

Címkék: tippek-trükkök autodraw google draw

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr1712428389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása