A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Sokakat idegesít a Microsoft erőszakossága, hogy egyre erőszakosabb módon próbálja a felhasználó számítógépére erőltetni a Windows 10-et.

Írtunk már arról, hogy akár automatikusan is fel tud települni az új Windows, hiába nem akarod. De mit tegyél, ha már fent van az új Windows, de Te a régit szeretnéd használni?

Itt a megoldás!

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Állítsd vissza a régi Windowst a gépeden!

Az új Windows telepítését követően 30 napod van arra, hogy meggondold magad (ez csak frissítés esetén érvényes, teljes formázást követő telepítés esetén nincs ilyen lehetőséged). Nincs más dolgod, mint az, hogy kattints a Gépházra, itt menj a Frissítés és biztonság gombra, majd a Helyreállítás menüpontra.

Itt lesz lehetőséged egy korábbi rendszerre történő visszaállítást elindítani.

Megjegyzés: a visszaállításhoz szükséges, hogy a Windows.old mappa ne legyen törölve, valamint, hogy a frissítés óta ne teljen el több, mint 30 nap.

Miután kiválasztottad a visszaállítást, néhány kérdést fog feltenni, hogy mi az oka, hogy vissza akarsz térni a régi rendszerhez, tudod-e még a régi rendszeredben használt jelszót, stb. Meg akar majd győzni arról, hogy telepítsd fel a Windows 10 legújabb frissítéseit, ez hátha megoldja a problémádat és így mégsem akarsz visszatérni a régi rendszerhez, de itt csak választ a "Nem, köszönöm" opciót.

Ha végigmentél a folyamaton, akkor kb. 10 perc után visszatér a régi, jól megszokott Windows 7 vagy 8.1-es rendszered.

De ne örülj, nem száll le Rólad a Windows!

Bármennyire is abnormálisnak tűnik, mégis a helyzet az, hogy miután visszaálltál a régi Windowsra, azonnal fogsz kapni értesítéseket arról, milyen jó is volna Neked a Windows 10.

Szóval bárhogyan is, de a Microsoft továbbra is erőlteti az új rendszer használatát, de legalább egy kis esélyt meghagyott arra, hogy vissza lehessen térni a régi Windowshoz.

 

Te melyik Windows verziót használod?

Címkék: windows tippek-trükkök windows 10

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr308629622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása