A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Jártál már úgy, hogy kerestél volna egy zenét, de nem találtad? Bizonyára igen, mindenkivel megesik. Olyan hihetetlen funkciót mutatott be a YouTube, ami ha beválik, az igazán egyedülálló lesz!

Mutatjuk!

Dúdold el amire gondolsz, ennyi az egész

A napokban kezdte el tesztelni a Google a YouTube legújabb funkcióját, a dúdolás alapú keresést. Ha nem jut eszedbe a dal címe, ez igazán jól jöhet. Első körben csak az androidos készülékeknél kerül aktiválásra az új funkció, de később bizonyára az iPhone-osok és a webes felhasználók sem maradnak ki a sorból.

Az ígéretek szerint elegendő mindössze egy 3 másodpercnyi részletet eldúdolni, és jó eséllyel rá fog ismerni a YouTube. Ilyenkor megmutatja nekünk a dal előadóját és címét, amit máris le is játszhatunk.

Egyelőre még teszt fázisnál tart a fejlesztés, ilyenkor egy szűkebb kör számára érhető el az új funkció, és amennyiben ott bizonyít, az esetben kerül ki a nyilvánosság elé.

 

Te kipróbálnád a YouTube új funkcióját?

Címkék: youtube

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr5918201219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása