A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Írtunk a közelmúltban arról, hogy hogyan oszthatod meg legálisan (!) a Netflix előfizetésedet. Kérdés, hogy mi lesz a korábban nem jogszerűen használt profillal, megtekintési előzményekkel, kedvenc listákkal, stb.

Van megoldás!

Költöztesd át a profilodat

A Netflix lehetőséged biztosít arra, hogy egy meglévő profilt átköltöztess egy új fiókba, így az új előfizetés nem jár azzal a hátránnyal, hogy a profilodhoz köthető beállítások, film listák, lejátszási előzmények elvesznek. Persze ez nem újdonság, írtunk már erről korábban is (itt olvashatod el).

Azonban van egy kis szépséghibája a dolognak, ugyanis eddig profilköltöztetés meglévő fiókba nem történhetett, csak és kizárólag új fiók létrehozásával együtt. Viszont ha vendég háztartásként osztják meg Veled a Netflixet, akkor az nem történhet olyan fiók részére, amiben már van profil létrehozva. Magyarán eddig ha a nem hivatalos Netflix megosztásból a hivatalos megoldásra szerettél volna áttérni, nem volt más megoldás, semmint beáldozni a profilodat és új profilt építeni az új fiókodban. Azonban itt a változás, a Netflix mostantól engedi, hogy a régi profilodat egy már meglévő másik fiókba mozgasd át. Mutatjuk a megoldást!

Így költözz meglévő fiókba

  1. Webes böngészőben jelentkezz be a fiókba, amelyben az a profil van, amelyet szeretnél átköltöztetni.
  2. Nyisd meg a Fiók oldalt.
  3. A Profilok és Szülői felügyelet részben válaszd ki a profilt, amelyet át szeretnél költöztetni.
  4. Válaszd az Átvitel lehetőséget, majd kattints a Kezdd el a profilátvitelt pontra.
  5. Válaszd a Meglévő fiók lehetőséget.
  6. Add meg annak a fióknak az e-mail-címét és jelszavát, amelybe át szeretnéd vinni ezt a profilt.
  7. Erősítsd meg ezt a Profilátvitel lehetőség kiválasztásával.

 

Neked szükséges Netflix profilt költöztetni?

Címkék: netflix

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr918165856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása