A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Microsoft már januárban megszűntette a Windows 7/8/8.1 terméktámogatását, ezzel együtt a rajta futó szoftverek támogatása is folyamatosan megszűnik. Érdemes tehát áttérni a Windows újabb verzióira, ám aki ragaszkodik a régi Windows-hoz, azok most örülhetnek egy kicsit.

A Firefox még dob egy mentőövet

A Mozilla Firefox böngésző népszerűsége ugyan finoman szólva sincs a csúcson, ám mégis egy kedves gesztussal él a régi Windows felhasználók felé. Július 04-én fog megjelenni a Firefox 115 ESR, vagyis Extended Support Release (kiterjesztett támogatási időszak) változata, ami egészen 2024. szeptemberig fog frissítéseket kapni, így addig biztosított lesz a böngésző terméktámogatása. A böngésző pedig elfut a Windows 7, 8 és 8.1 rendszereken, vagyis a régi Windows felhasználói még bő 1 évig élvezhetik a biztonságos internetezést.

Fontos, hogy a többi böngésző (Chrome, Edge) nem rendelkeznek már terméktámogatással a Windows 7, 8 és 8.1 rendszerekhez, így azok használata nem biztonságos, érdemes tehát a Firefox új kiadására váltani azoknak, akik ragaszkodnak a régi operációs rendszerükhöz.

Amennyiben viszont fontosnak tartod a biztonságos internetezést és az adataid védelmét, a legjobb megoldás, ha frissebb Windows verzióra váltasz, ebben szerviz technikusaink tudnak segíteni Neked.

 

Te milyen Windowst és milyen böngészőt használsz?

Címkék: firefox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr9818143308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása