A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Bizonyára Te is jártál már úgy, hogy a fejedbe mászik egy zene, de egyszerűen nem jut eszedbe az előadó vagy a zenecím. Mutatunk egy módszert, hogyan tudsz könnyedén rátalálni a fejedben lévő zenére.

Keress a zene szöveg alapján

A zeneszoveg.hu weboldalon lehetőséged van arra, hogy egy dalszöveg részletre keress rá, a találati listában pedig jó eséllyel megtalálod az általad keresett dalt.

Ehhez ennyit kell tenned, hogy nyisd meg a https://www.zeneszoveg.hu/ weboldalt, majd felül a keresőmezőbe írj be egy dalszöveg részletet, majd válaszd ki, hogy hazai vagy külföldi az előadó, és kattints a keresés gombra.

Ha pontosabb találati listát szeretnél, akkor kattints a részletes keresés gombra, itt kereshetsz kiadó vagy évszám alapján is.

A dalszöveg is elérhető

Természetesen a zeneszoveg.hu nem csak arra jó, hogy megtalálj egy-egy zenét, hanem arra is, hogy egy-egy zenének a dalszövegét keresd meg, így ha épp hallgatsz valamilyen zenét, akkor közben olvashatod a dalszöveget.

 

Próbáld ki a zeneszoveg.hu -t, klassz oldal!

Címkék: zeneszoveg.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr418064012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása