A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Az év végéhez közeledve jönnek a 2022-es TOP listák. Legutóbb a leggyakoribb jelszavak listája jött ki, most a YouTube idei legnépszerűbb kereséseit nézheted/hallgathatod újra.

Mutatjuk, hogyan!

A nagy YouTube lista

A YouTube videós oldala és a YouTube Music is kiadta a 2022-es népszerűségi listát, ám nem azt mutatja, hogy a felhasználók miket hallgattak a legtöbbet, hanem a saját top listádat! Írd be a YouTube vagy YouTube Music keresőjébe a "2022 Recap" kifejezést, és máris láthatsz egy lejátszási listát, benne 100 zenével, amiket a legtöbbet hallgattál idén.

Többet is megtudhatsz magadról

Ha a telefonon indítod el a YouTube Music-ot, akkor középen láthatod a "Recap" részt, ahol láthatod évszakonként a legnépszerűbb YouTube zenéidet. Ha pedig felnyitod a "Recap" menüt, akkor megnézheted, a YouTube szerint milyen volt a 2022-es zenei éved.

Elárulja a YouTube, hogy hány perc zenét hallgattál idén, ki volt a kedvenc előadód, melyik volt a kedvenc zenéd, milyen zenei stílusokat hallgattál, stb.

Próbáld ki, klassz élmény lesz vasárnap délután nosztalgiázni az idei zenei éveden.

 

Nézd meg a saját YouTube top listádat, élmény lesz, garantáljuk!

Címkék: youtube youtube music

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr317994090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása