A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Apróbb változások rendszeresen érkeznek a YouTube-hoz, most azonban egy nagyobb frissítést kap a platform, mely a kinézeten túl új funkciókat is magával hoz. Ráadásul frissül a webes felület is, valamint az androidos és az iOS-es változat is.

Mutatjuk, mi változik.

Nagyíts bele a videóba

Néhány hete írtuk, hogy a prémium előfizetők számára elérhető egy nagyítás funkció, vagyis telefonon és tableten ha teljes képernyős módban nézel egy videót, akkor két ujjas nagyítással bele tudsz nagyítani egy videóba. Ez a funkció most már mindenki számára elérhető, nem csak az előfizetők számára.

Indexképek a csúszkánál

A Netflix csúszkájához hasonlóan a lejátszási csúszkát használva kis indexképen láthatod, hogy épp hol jársz. Eddig azonban csak az adott pozíció pillanatnyi képét láthattad, mostantól viszont egy teljes képernyő szélességű bélyegkép sávot láthatsz, hol jól látható, hogy a csúszka mely részénél a videó melyik részéhez tudsz odatekerni.

Dinamikus háttérszínek

Eddig választhattál a világos és a sötét témák közül, mostantól azonban itt is lesz egy újdonság. Az ún. ambient mód bekapcsolásával beállíthatod, hogy a YouTube háttere a videó színvilágához igazodjon.

Egyéb apróságok

A látványosabb és nagyobb mértékű változások mellett több apróság is változik:

  • új kinézetet kap a feliratkozás gomb
  • újak a reakció gombok
  • a leírásban lévő hivatkozások gombokká változnak
  • megváltozik a hashtagek kinézete
  • a hozzászólás mező kinézete is megváltozott, lekerekített mezőt kapott.

 

Frissítsd a YouTube alkalmazásodat, ha még nem, néhány napon belül megérkezik hozzád az új felület.

Címkék: youtube

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr9917965816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása