A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A YouTube vitathatatlanul népszerű videós platform, akár böngészős felületen, akár telefonon vagy tableten használva. A prémium előfizetők számára azonban van két nagyon érdekes funkció, amit kipróbálhatnak!

Kép a képben

A telefonon vagy iPad-en YouTube-ozó Prémium előfizetők számára néhány hónapja érhető el a kép a képben üzemmód. Ilyenkor ha videónézés közben alkalmazást váltunk, akkor az épp futó videót kis képernyőben nézhetjük tovább, miközben mögötte ott lesz a kiválasztott alkalmazás.

A lebegő ablakban futó YouTube videó méretét megváltoztathatjuk (két ujjas nagyítás-kicsinyítés formájában), valamint a lebegő ablakot is tetszőlegesen áthelyezhetjük a képernyő különböző területeire - függően attól, hogy hol a legkevésbé zavaró, ha kitakar valamit a videó.

Nagyíts bele a videókba

Egyelőre még tesztelési fázisban van egy új funkció, amit csak a Prémium előfizetők próbálhatnak ki, szintén mobilon. Lehetőségük lesz két ujjas nagyítás-kicsinyítéssel belenagyítani egy videóba, akár nyolcszoros nagyítást is kérhetünk. Ez a lehetőség csak teljes képernyős videózás esetén működik.

Ez a funkció csak teszt jelleggel érhető el, augusztus végéig teszteli a YouTube, majd a visszajelzések (és esetleg hibajavítások) után lesz elérhető a végleges nagyítás-kicsinyítés funkció.

Az újdonság kipróbálásához - amennyiben Prémium előfizető vagy - bökj a profilképedre, ott a Beállítások menüre, itt válaszd az Új funkciók kipróbálása lehetőséget, majd kapcsold be a "Nagyítás és kicsinyítés az ujjak szét-, illetve összehúzásával" funkciót.

A funkció nem biztos, hogy azonnal aktív lesz, és bármikor kikapcsolható. Az újdonsággal kapcsolatban ha visszajelzést küldeni a fejlesztőknek, azt is itt teheted meg.

 

Ha Prémium előfizető vagy, próbáld ki a fenti funkciókat!

Címkék: youtube youtube premium

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr5217910757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása