A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Nincs is annál jobb, mint amikor az ügyfelei reklámozzák a cégedet. Manapság megoldható, hogy amíg várakozik egy ügyfeled, addig mondja el ismerőseidnek, hogy épp nálad van.

Mutatjuk, hogyan csináld.

Adj WiFi-t, kérj érte reklámot.

Persze nem kell ezzel bajlódnod, hogy Te megkérd szépen az ügyfeleidet, legyenek olyan kedvesek, reklámozzanak már Téged az ismerőseik körében, cserébe pedig Te adsz nekik ingyen WiFi-t.

Egyszerűen megfelelő routert kell használnod. Bizonyos routerek ugyanis képesek arra, hogy a vendég WiFi részt úgy engedélyezzék a felhasználók számára, ha a felhasználó bejelentkezik (check in) a Facebookon a vállalkozásodra. Vagyis ha van például egy kávézód vagy cukrászdád, akkor kiírod, hogy elérhető ingyenes WiFi, és amikor a vendégeid felcsatlakoznak a hálózatra, akkor a telefonjuk (vagy számítógépük) felhozza a Facebook-ot, és úgy enged továbblépni, ha a felhasználó üzenőfalára kikerül egy bejegyzés arról, hogy épp az üzletedben tartózkodik.

Így minden ismerőse láthatja, hol van éppen, ami pedig kitűnő reklám tud lenni a vállalkozásodnak.

Mi szükséges ehhez?

Alapvetően nem egy bonyolult dolog ez, egyszerűen egy olyan routerre van szükség, ami tudja ezt a funkciót. Nem is kell feltétlenül drága routerre gondolni, 10-12 ezer forintos ársávban már kapni ilyet.

Ezen kívül a Facebook oldalad beállításainál kell bekapcsolnod a Facebook WiFi opciót, valamint a router vendég WiFi beállításainál szintén bekapcsolni a Facebook Check-in opciót.

 

Ha van vállalkozásod, érdemes használnod az ingyenes WiFi-t, mint marketing eszközt.

Címkék: facebook wifi vendég wifi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr4516680016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása