A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Facebook tényleg a mindennapjaink része lett. Szinte hihetetlen, hogy míg néhány éve nem is létezett, addig mára többet használjuk, mint bármi mást.

De a Facebook nem elégedett ezzel, azt szeretné, ha méginkább az ő szolgáltatásait használnánk a jövőben, és ezért tesz is.

Magának akar minden forgalmat

A Facebook célja tulajdonképpen nem más, minthogy elérje, ki se akarj lépni a platform keretei közül, lehetőség szerint mindent az ő felületén (felületein) keresztül intézz.

A hagyományos közösségi média felületén túl ugye manapság az egyik legnépszerűbb chat szolgáltatás a Messenger, de a - főleg külföldön - népszerű WhatsApp csevegő alkalmazás is az övék. Ott van nekik az Instagram, de a Jófogáshoz hasonló apróhirdetős oldalaknak is konkurenciát jelent a sok bazár csoport, illetve a Facebook által közvetlenül kezelt Marketplace.

A YouTube-nak állít konkurenciát a Facebook Watch, de kínál a Facebook randi alkalmazást is, vagy épp pároknak szóló platformot is, sőt, a koronavírus okán népszerű videó konferenciákból sem maradhat ki, erre jött a Messenger Rooms.

Akkor se hagyd el a Facebookot, ha vásárolni szeretnél

Ha online szeretnél vásárolni, akkor ehhez el kell menj egy webáruház felületére, és ott tudod megtenni. Ez eddig ismert. De ugye ilyenkor a Facebook kimarad a "buliból".

Ezért elindították a Facebook Shops szolgáltatást, amin keresztül cégek adhatják el termékeiket a Facebook felhasználóinak. A cégek egyszerűen létrehozhatnak egy webáruházat a Facebook felületén belül, és máris árulhatják termékeiket. Az ügyfélszolgálati kommunikációs felületet is a Facebook adja a Messenger, az WhatsApp vagy az Instagram Direct felület által.

A Facebook Shop használata a terméket értékesítő cégek és a vásárlók számára is ingyenes, pénzt most is a hirdetésekből keres majd a Facebook. Az extra felületekért, a célzott megjelenésekért és a jobb pozíciókért lehet majd fizetni a hirdető cégeknek.

 

Te vásárolnál a Facebook-on keresztül?

Címkék: facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr4115711032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása