A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Facebook egy izgalmas alkalmazással állt elő, ami kifejezetten pároknak készült, és kimondottan izgalmas. Azért van vele egy kis bökkenő, de még bizakodhatunk.

Ez valami társkereső?

Nem. Társkeresője is van a Facebooknak, Dating néven, ezzel a Tindernek próbál konkurenciát állítani a Facebook. A Tuned néven futó alkalmazás egészen más, ez kimondottan pároknak készült, szeretné szorosabbra fűzni a Facebook a párok közti kapcsolatot.

A lényeg, hogy egy olyan platformot ad a Facebook a párok kezébe, amin keresztül sokkal gyorsabban, könnyebben és közvetlenebbül tudnak egymással kapcsolatot tartani a párok.

A párok megoszthatnak egymással zenéket, fotókat, matricákat, csinos kártyákat, megjegyzéseket vagy hangüzeneteket.

Miben más, mint a Messenger?

Végülis igen, nagyon hasonló, mint a Messenger alkalmazás, néhány különbséggel, pár apró plusz lehetőséggel. A legfontosabb különbség, hogy itt nincsenek ismerősök, nincs kapcsolati lista, stb, csak egymást látják a párok, szóval tudhatod, hogy ha a Tuned alkalmazásod pittyen, akkor biztosan a párod küldött üzenetet. Arról nem beszélve, hogy a véletlenül téves címzettnek küldött üzenetek is ki vannak zárva.

Ráadásul a Tuned használatához nincs szükség Facebook fiókra sem, így azok is használhatják, akik teljes inkognitóban szeretnének maradni a közösségi felületeken.

És mi az az apróság, amit az elején mondtunk?

Az, hogy egyelőre Magyarországon nem elérhető ez az alkalmazás, de tekintve, hogy a fejlesztés kisebbik része a nyelvi fordítás, remélhetőleg hamarosan mi is használhatjuk majd. 

 

Te használnád a Tuned alkalmazást?

Címkék: facebook tuned

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr8415638068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása