A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Hiába használjuk napi szinten a Windowst, számtalan olyan apró kis trükkel rendelkezik, amelyeket a legtöbb ember nem ismer, pedig néha jól jönne.

Mutatunk egyet!

Ha kicsi, nagyíts rá!

Sokszor előfordul, hogy túl kicsik a betűk, ezért nehéz olvasni őket. Erre találták ki a nagyító funkciót, amit egy gyors gomb segítségével nagyon egyszerűen előhívhatsz.

Egyszerűen nyomd le a billentyűzeted a Windows billentyűt és a + jelet egyszerre. Ugyanígy a Windows billentyű és - jel egyidejű lenyomásával kicsinyítheted a képet.

 

Ha valami túl kicsi, nagyíts rá!

Címkék: tippek-trükkök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr5215321812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása