A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Épp most zajlik a férfiak számára az elmúlt 4 év legfontosabb eseménye. A foci VB. A számítástechnika pedig a futball világbajnokságban is teret nyer.

Megmutatjuk, hogyan lehetsz teljesen naprakész.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

A Google mindent visz

Szinte már meg sem lepődünk azon, hogy a Google ilyen szinten beleállt a foci VB témába. Hiszen tényleg nehéz lenne manapság ennél nagyobb erejű világeseményt találni. De nézzük, mit is csinál a Google.

A nyitólapon kapásból egy focis kép fogad, alatta zászlókkal. Már ez annyira aktuális, hogy azoknak az országoknak látod a zászlóit, amelyek aznap játszani fognak. A főkép is az egyik aznapi válogatottról szól. Aztán kattints a főképre. Máris láthatsz a VB-vel kapcsolatosan gyakorlatilag mindent. Itt láthatod a mérkőzéseket (időpontokkal, eredményekkel, stb.). Akár előzetes információkat is az elkövetkező meccsekről, ami a FIFA hivatalos oldalára navigál Téged.

De egy kattintással láthatod a foci VB-ről szóló híreket, de könnyedén informálódhatsz a népszerű játékosokról is. Vagy láthatod a világbajnokság aktuális állását is, akik pedig vizuálisabban szeretnek tájékozódni, azoknak ott az ágrajz, amiből igazán jól látszik, hogy ki hogy áll a VB-n (természetesen ez már csak a csoportmérkőzések lejátszása után lesz érdekes). A statisztikák fülön pedig a VB főbb statisztikáit láthatod: gólok, gólpasszok, sárga lapok.

Meccs közben is naprakész lehetsz - és utána is

Ha a Mérkőzések lapon rákattintasz valamelyik mérkőzésre, akkor az adott meccsről kaphatsz részletes információkat. Ha a meccs még nem kezdődött el, akkor főként pár érdekességet, illetve a Statisztikák fülön a győzelmi esélylatolgatást láthatod. Ha a meccs már elkezdődött (vagy befejeződött), akkor pedig részletes adatokkal szolgál a mérkőzésről. Az Idővonalon láthatod a meccs főbb eseményeit, de megtekintheted a csapatok hadrendjét a Felállásokra kattintva.

A Statisztikák fülön pedig a meccs legfőbb statisztikáit láthatod, élőben (!). Lövések, kapura veszélyes lövések, labdabirtoklási arányok, szabálytalanságok, sárga és piros lapok, lesek, szögletek. Mindezt úgy, hogy a meccs közben ez élőben, folyamatosan frissül.

A hírek fül alatt pedig az adott meccsről szóló híreket találod meg.

 

Ha szereted a focit, akkor nézd meg a Google összeállítását, ha pedig nem, akkor küldd el ezt a levelet a fociszerető ismerőseidnek, örülni fognak neki. És vigyél mellé egy hideg sört is :-)

Címkék: tippek-trükkök focivb2018 foci vb 2018

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr914051800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása