A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Az RTL Klub legtöbb műsorát online visszanézheted bármikor az RTL Most-on (www.rtlmost.hu). Egy apró trükkel pedig akár a reklámokat is elkerülheted.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Online kevesebb a reklám

Tegnap este adták a nagyon sikeres Mi kis falunk legújabb részét a TV-ben. Ha ott nézted, akkor a kb. perces részt közel egy óra alatt nézhetted meg. Filmbemutatókkal együtt minimum 10 perc reklám garantált.

Ezzel szemben ha utólag nézed meg az RTL Most-on keresztül, akkor sokkal kevesebb a reklám, kb. fél-egy perc. Természetesen ez a különbség nem csak a Mi kis falunknál jelentkezik, hanem a Barátok közt-től kezdve az összes olyan műsorig, amit az RTL Most-on is megtalálsz.

Ez már önmagában eléggé meggyőző érv az online változat mellett, de egy apró trükkel akár ez a kevés reklám is tovább csökkenthető vagy akár megszüntethető. Hogyan? Ha a táblagépre szánt RTL Most applikációt nézed, nem pedig böngészőből indítod a filmet. Tapasztalatunk szerint az applikációban még a webes felülethez képest is jóval kevesebb reklám van, így érdemes lehet az RTL Most applikációt választani.

Hogyan kell telepíteni?

Ha androidos táblagéped van, akkor a Google Play áruházban keress rá az RTL Most applikációra, ha pedig iPad-ed van, akkor ugyanezt tedd meg az AppStore-ban. Innen mindkét esetben egyszerűen indíthatod a telepítést. Természetesen mindkét áruházból ingyenesen tölthető le az alkalmazás.

 

Te használod az RTL Most-ot?

Címkék: rtlmost rtl most tippek-trükkök a mi kis falunk reklám blokkoló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr4413713116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása