A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Egy újabb közösségi alapon működő oldalt, illetve alkalmazást mutatunk Neked. De ez nem egy Facebook alternatíva. Tök mindegy, hogy utálod, vagy imádod a közösségi médiákat. Egy dolog biztos. Vannak olyan témák, amik érdekelnek Téged, és ezekben a témákban imádod a zseniális ötleteket, amiket akár Te is megvalósíthatsz.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Miről beszélünk?

A Pinterestről. A Pinterest egy olyan közösségi képmegosztó oldal, ahová regisztrált felhasználók tölthetnek fel fotókat, kategóriákba rendezve. Itt senki sem magáról tölt fel fényképeket.

Tegyük fel, Téged érdekel a kertészkedés. Regisztrálsz a Pinterestre (www.pinterest.com), és a magyar nyelvű felületen kiválasztod számodra érdekes témaként a kertészkedést. Ugyanígy megadhatod még, hogy mi minden érdekel, számos kategóriát fogsz találni. Ilyenek lehetnek a bútorok, a belső építészet, a konyha vagy gasztro világ, a barkácsolások, autók, stb. Szóval rengetek témakör közül választhatsz.

Innentől fogva bármikor belépsz az oldalra, csak és kizárólag olyan témakörbe csoportosított képeket fogsz látni, amiket megjelöltél, hogy számodra érdekesek. Természetesen a számodra érdekes témaköröket később kibővítheted vagy törölheted a korábban érdekesnek jelöltet.

Ha "DIY" felirattal találkozol valahol: a DIY a Do It Yourself rövidítése, vagyis csináld magad. Ezeknél a típusú képeknél egy teljes lépéssort találhatsz, hogy az adott dolgot hogyan tudod Te otthon saját magadnak elkészíteni.

Van mobilalkalmazás is

Ha nem böngészőből, számítógépen szeretnéd nézni a jobbnál jobb ötleteket, akkor töltsd le a Pinterest alkalmazást a mobilodra az App Store-ból vagy Play áruházból.

Itt is tudsz regisztrálni, témákat kiválasztani, törölni vagy hozzáadni, de ha ezeket megtetted a webes felületen, akkor itt már csak be kell jelentkezned.

 

A Pinterest végtelenül egyszerű, de éppen ezért zseniálisan jó. Próbáld ki!

Címkék: social network közösségi oldal pinterest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr6712742350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása