A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Nyáron lesz két éve, hogy a Windows 10 köztünk van. Vannak akik szeretik, és vannak, akik továbbra is a korábbi Windowsokat favorizálják. Na persze az XP egyre korlátozottabban használható, lassan már egy emailt sem fog tudni megnyitni.

Most viszont jön egy új funkció a Windows 10-be, ami tényleg nagyon jó. De eddig miért nem volt?!

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Jön a kép a képben mód

A TV készülékek már bő 10 évvel ezelőtt is tudtak olyat, hogy miközben néztél egy műsort, kis képben nézhettél egy másikat is. Hasznos ez akkor, ha várod, hogy kezdődjön a műsorod, de nem akarsz lekésni róla, viszont amíg várakozol, addig néznél valami mást.

Valami hasonlót tud a Windows újdonsága, amit Compact Overlay néven hívnak a Microsoftnál.

A fejlesztőkön múlik, hogy az alkalmazásaikban lehetővé teszik-e ezt a funkciót vagy sem, de várhatóan a média lejátszó alkalmazások és a chat programok fejlesztői hamar fognak reagálni, hiszen ezek azok az alkalmazásfajták, amelyek praktikusak, ha pl. egy táblázatszerkesztés közben is felül vannak és láthatók.

Mikortól érhető el a Compact overlay?

Várhatóan a következő nagy frissítőcsomag része lesz az újítás, de pontos információkat nem adott kis a Microsoft. Ha a tippek jók, akkor április 17-én fog érkezni a következő nagy frissítés.

 

Ha frissül a Windows 10-ed, majd próbáld ki ezt az újdonságot, imádni fogod!

Címkék: tippek-trükkök windows 10

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr7212248944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása