A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Elstartolt az Olimpia, szurkolhatunk a hazánk sportolóinak. A Facebook szeret minél aktuálisabb lenni, és lehetőséget ad arra, hogy ideiglenes profilképet állíts be, ezzel (is) megmutatva a világnak, kiknek is szurkolsz.

Megmutatjuk, hogyan állíthatod be Te is a magyar zászlós, riói logós profilképet.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Így állítsd be Te is!

Kattints erre a linkre, és eljutsz az ideiglenes profilkép oldalra. A legördülő listából kiválaszthatod, milyen (sport)eseményhez szeretnél ideiglenes profilképet beállítani. A listában találhatsz nemes ügyre és egyéb témákra vonatkozó profilkép kereteket is, de többségében sporteseményeket fogsz találni. Keresd ki a Rio 2016 lehetőséget, majd a felkínált zászlók közül keresd meg a magyar zászlót.

Ha rákattintottál a magyar zászlóra, bal oldalon láthatod is, hogyan fog kinézni a profilképed. Ha nem tökéletes, akkor a kép méretezésével, illetve mozgatásával korrigálhatod az elrendezést.

Miután ezzel megvagy, alul megadhatod, hogy mennyi idő után állítsa vissza a Facebook az eredeti profilképedet. Megadhatsz egyéni dátumot is, de választhatod a "Soha" lehetőséget is, ez esetben csak akkor fog visszaállni a korábbi profilkép, ha azt Te sajátkezűleg visszaállítod.

 

Szurkolj Te is a magyaroknak a riói olimpián! Hajrá magyarok!

#Rio2016 #HUN

Címkék: facebook #HUN #Rio2016

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr568951920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása