A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Egy éve már, hogy a Microsoft megszűntette a Windows XP terméktámogatását. Sokan váltottak, de a legtöbben nem a Windows 8-ra, hanem a hagyományos felületű Windows 7-re.

A Windows 7 legtöbb kiadásában viszont nincs meg minden, ami a Windows XP-ben meg volt. Mik ezek? Hát persze, hogy a beépített játékok. Megmutatjuk, hogyan csalogathatod elő a játékokat - és egyéb funkciókat a Windows 7-nél.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Hol vannak a játékok?

A Windows 7 legtöbb kiadása alapértelmezésben nem tartalmazza a korábban megszokott játékokat, ám ez koránt sem akkora probléma, amit ne lehetne 1-2 perc alatt orvosolni.

Start menüben kattints a Vezérlőpultra, ott pedig a Programok részen belül a Programok és szolgáltatásokrészben a Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolására.

Itt feljön egy lista, amiben láthatod, hogy az elérhető Windows szolgáltatások közül mi van bekapcsolva, és mi nincs.

Természetesen kedved szerint pipálgathatod a szolgáltatásokat, hogy mire van szükséged és mire nem, ám mégis óvva intünk Téged attól, hogy össze-vissza kattintgass, hiszen ezzel kikapcsolhatsz olyan funkciókat, amelyekre szükséged van - például a nyomtatás kezelést, de akár az internetelérésedet is.

Ha csak a játékok érdekelnek, akkor a Játékok elé tegyél be egy pipát (ha lenyitod ezt a menüt, akkor egyenként is bepipálhatod, melyik játék érdekel).

Ezt követően klikk az OK gombra, és egy rövid beállítás után máris elérhetőek a kiválaszott szolgáltatások.

 

Ha Neked is hiányoznak a régi kártyajátékok, akkor kapcsold vissza őket. De csak óvatosan, hogy mást ne kattints el.

Címkék: windows tippek-trükkök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr537420514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása