A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Laptopot azért vásárol az ember, mert nem helyhez kötött munkát végez, hanem folyton máshol van. Ehhez pedig szükség van egy táskára, amiben lehet hordozni a laptopot. Egy ilyen táska már akár 2-3.000 forinttól vásárolható (igaz, egy jobb minőségű közelít a 10 ezer forinthoz, és akár lehet 20-30 ezer forint is). Ennek ellenére gyakori, hogy erre már nem költ az ember, ami nagy butaság, ugyanis egy nem speciálisan notebook táska nem adja ugyanazt a védelmet a laptopnak, mint egy erre a célra kialakított modell. Például egy hagyományos táskában nincs tépőzárral rögzíthető öv, ami átfogja a gépet, így az akkor sem esik ki, ha véletlenül elfelejted becipzárazni a táskát, vagy egyszerűek kinyílik az. Pedig láttunk már így összetört gépet. A drágább táskák ráadásul nagyon jó minőségű, zselé szerű vastag szivacsos párnázással védik a laptopot, így ha a táska leesik, netán nyomás éri azt, akkor is védelmet nyújt a benne lévő gépnek.

A védelmen túl a praktikum is a laptop táskák mellett szól, hiszen ezekben a táskákban előre kialakított rekeszek vannak a töltőnek, pen drive-nak, iratoknak, stb. Ez persze nem a legolcsóbb fajtákra igaz, hanem szintén a közép és felső kategóriás táskákra.

Mindenesetre a tény, hogy egy 10 ezer forint körüli táska már jó védelmet nyújt, praktikus és szép is, manapság pedig már elfogadott az üzleti körökben is. És használható akár 10 évig is, minden probléma nélkül. Vagyis évente egy ezres...

 

Óvd meg laptopodat, sokkal több kiadásod lesz egy táskánál, ha nincs ami megvédje és összetörik.

Címkék: notebook laptop notebook táska laptop táska laptop javítás notebook javítás tippek-trükkök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr486184193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása