A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Egész sokan szeretnének tábla PC-t vásárolni. Ezzel nincs is probléma, azonban előfordul, hogy 20 ezer forint alatti kategóriából kellene olyat kínálni, amilyet a vevő szeretne. Ekkor mi le szoktuk beszélni a vevőket arról, hogy ilyen készüléket vásároljanak, mire a jellemző válasz: ó, csak a gyereknek kell, nem lesz semmi komoly dologra használva. Nos, ezzel két probléma van:

1., a "csak a gyereknek kell" egyenesen arányos azzal, hogy ő sokkal több mindenre AKARJA használni, mint amennyire a szülő gondol. Ha pedig kisgyereknek lesz, akkor is érdemes megnézni - és végiggondolni - hogy vajon pl. a Samsung kifejezetten gyerekeknek készített táblagépe miért is kerül 80 ezer forintba.

2., a "nem lesz semmi komoly dologra használva" még ha így is volna, akkor is, a "semmi komoly dologra" sem megfelelő egy ilyen készülék. Ezek a nagyon olcsó eszközök tulajdonképpen semmire sem igazán jók.

Az a tapasztalat, hogy ilyen olcsó tábla PC-t maximum egyszer vásárol meg az ember, aztán megtapasztalja, hogy annyira lassú, annyira nem megfelelő az érintőképernyő érzékenysége, hogy többet sohasem választ hasonlóan olcsó készüléket.

Hidd el, hogy bármilyen márkájú, de extrém alacsony áron kínált táblagép rendkívüli bosszúságot fog okozni, és ahelyett, hogy örömöt lelne benne az ember, idegeskedést fog kiváltani.

Mi akár a konkurenciához is átküldünk!

Azért mert mi a MasterMind nevet nem vagyunk hajlandóak olyan termék értékesítéséhez adni, amivel tudjuk, hogy nem teszünk jót egy vevőnek. Minden áron nem akarunk eladni. Mi igenis JÓ terméket akarunk adni a vásárlók kezébe (ez táblagépeknél kb. 40-50 ezer forinttól indul), és aki ragaszkodik ahhoz, hogy az olcsót választja, azt tisztelettel, de megkérjük, menjen a konkurenciához. Ott valószínűleg nem fognak foglalkozni azzal, hogy a vevőnek jó-e az a termék vagy sem, egyszerűen eladják és kész. Mi pedig bízunk abban, hogy egy csalódást követően visszatér hozzánk a vevő, és szakértőségünket nem vonja kétségbe a jövőben.

Nos, akkor hát mit is javaslunk?

Táblagépet általában ajándékba szoktak vásárolni az emberek. Azt javasoljuk, hogy ha a családi kassza szűkös, de a tábla PC iránti vágy elengedhetetlen, akkor fogjon össze az egész család, és a zoknik és alsógatyák helyett dobja össze a pénzt a család apraja és nagyja, a gyermek pedig kapjon egy  gépet, amit fog szeretni, fog tudni használni, és tényleg örömöt fog okozni neki. Igaz, hogy csak egy ajándékot kap a sok kicsit - és vacak - helyett, de őszintén: végül minek fog jobban örülni? Egy csomó zokninak, alsógatyának és egy használhatatlan - vagy idegesítő - táblagépnek, vagy egyetlen, jól használható tabletnek?

 

Örömöt vásárolj, ne bosszúságot!

Címkék: tablet ipad tábla pc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr876184283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása