A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Google 133 nyelvet ismerő fordító alkalmazása,a Google Translate, mely régóta szerves részét képezi a Chrome böngészőknek és a Gmail webes változatának, így bármikor egy kattintással lefordítható egy idegen nyelvű weboldal vagy levél.

A jövőben a mobilos Gmail alkalmazások is megkapják a Google Translate funkcióját.

Már a Gmail app is fordít

A telefonos Gmail alkalmazás eddig nem fordította le az idegen nyelvű leveleket, azonban a Google bejelentette, hogy mind az androidos, mind az iOS -es Gmail alkalmazást felvértezik a tudással, hogy a jövőben képes legyen egyetlen gombnyomásra lefordítani egy idegennyelvű szöveget.

Ez úgy fog működni, hogy amennyiben az alkalmazás érzékeli, hogy idegen nyelvű a levél, akkor a levél elején megjelenik egy gomb, amit megérintve a levél tartalmát azonnal lefordítja az app a beállított, alapértelmezett nyelvre.

Lehetőséget biztosít a felület arra is, hogy ha egy adott nyelven írt leveleket nem szeretnél lefordítani, akkor a jövőben erről ne kapj értesítéseket. Például ha jól beszélsz angolul és nem kéred az angol nyelvű levelek lefordítását, akkor a jövőben ha angolul írt levelet kapsz, akkor nem fogja felajánlani a Gmail a fordítás lehetőségét, azonban ha német, francia, stb. nyelven írt leveled érkezik, akkor azoknál igen.

Mikortól érhető el az élő fordítás?

Az androidos felhasználóknál augusztus 08-a óta érhető el a frissítés, és legkésőbb augusztus 23-ig minden felhasználóhoz eljutnak, míg az iOS felhasználók augusztus 21. és szeptember 04 között kapják meg az új funkciót.

 

Te használod a Gmail mobilos alkalmazását?

Címkék: gmail

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr3718196631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása