A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Microsoft folyamatosan fejleszti a Windows 11-et, szeretnék, ha egyre több felhasználó térne át annak a használatára. Apróságokkal teszik kényelmesebbé a használatot, most mutatunk kettőt is.

Jön a Facebook widget

Letölthetsz például Facebook appot a Windows-ra. Ezt követően a widgetek közé kitehetsz egy olyan kis felületet, ahol a Facebook fiókodhoz köthető aktivitásokat követheted nyomon anélkül, hogy a Facebook-ot magát meg kellene nyitnod. Egy-egy értesítésre kattintva természetesen megnyílik a Facebook app, azon belül pedig maga a tartalom, amire kattintottál.

Érkezik a "Részletek" gomb is

A fájlkezelő is kap egy apró fejlesztést, érkezik jobb felülre a Részletek gomb. Erre kattintva fájlok vagy mappák részletes információit tekintheted meg könnyen áttekinthető formában. Ez hasonló, mint korábban a jobb egérgombos kattintással elérhető "Tulajdonságok" menü, ám itt csak egyet kell kattintanunk.

 

Apró funkciókkal fejlődik a Windows 11, de valóban egyre élhetőbb a rendszer.

Címkék: windows 11

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr3418123112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása