A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Spotify egy kitűnő zenei streaming app. Erről írtunk már többször is, itt olvashatod a korábbi írásainkat.

Most a Windows 11 felhasználói számára érkezik egy hasznos frissítés azok számára, akik a Spotify-t használják zenelejátszásra.

Beépített widget érkezik

A Windows 11 fejlesztői változatában már megjelent egy új widget, ami hamarosan elérhetővé válik a sima felhasználók számára is. A Spotify widget lényege. hogy nem kell kilépnünk vagy átváltanunk az épp megnyitott alkalmazásból a Spotify alkalmazásra, hogy el tudjuk indítani egy zenét vagy lejátszási listát, esetleg léptetni tudjunk a zenék között, vagy hangerőt állítani. Ez egy egyszerű widgeten is megtehetjük majd, anélkül, hogy megszakítanánk a munkafolyamatot, amit épp végzünk.

A widgetek időszakát éljük

Úgy tűnik, a Microsoft ráállt a különböző widgetek fejlesztésére, ugyanis hamarosan érkezik egy új widget a Facebook Messenger számára is, valamint a Phone Link nevű widget is megjelenik, ami a telefonunkra érkező értesítéseket fogja megjeleníteni a számítógépünkön.

A friss widgetek hamarosan elérhetővé válnak a felhasználók számára egy Windows frissítés keretében.

 

Próbáld majd ki a Spotify widgetet, kényelmes lesz a használata.

Címkék: spotify windows 11

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr4818041062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása