A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Microsoft egy apró, de hasznos frissítést adott ki a Windows 11-hez, ami a háttérben futó appok kezelését könnyíti meg.

Csoportosított appok a tálcán

Ha sok program van megnyitva, és csak a tálcára lehelyezve, akkor problémát jelenthet, hogy egyszerűen nem fér el a túl sok ikon. Ilyenkor eddig csak az utoljára megnyitott appok látszottak, a korábbiak nem. Ezek elérése emiatt nehézkes volt.

Most a Microsoft kitalált egy megoldást a problémára, mégpedig azt, hogy ha több alkalmazás van a tálcára helyezve, mint ahány ikonnak van helye, akkor megjelenik egy "..." ikon, amire kattintva előjön az összes olyan program ikonja, ami nem fér ki a tálcára.

Ha nem így működik a Windows 11-esed, akkor érdemes frissíteni, hogy megkapja ezt az újdonságot. Ha pedig régebbi Windowst használsz, és szeretnél áttérni a legújabb verzióra, akkor keress bennünket, és segítünk megvizsgálni, alkalmas-e a számítógéped a legújabb Windows futtatására.

 

Apró, de szerethető frissítést mutatott be a Microsoft.

Címkék: windows windows 11

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr2217949588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása