A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A múlt héten a Revolut néhány funkcióját mutattuk be. Ahogy ígértük, folytatjuk a további funkciókkal.

Kezdjünk is neki! (Ha nem olvastad a múlt heti levelünket, akkor érdemes azzal kezdeni)

Átutalás akár 30 féle pénznemben

Több, mint 30 féle pénznemben küldhetsz illetve fogadhatsz átutalást, akár hazai, akár nemzetközi bankszámlára illetve bankszámláról.

Revoluton belül pedig küldhetsz pénzt az ismerőseidnek, azonnal, díjmentesen. A pénzküldést pedig fel is dobhatod egy mellé csatolt képpel.

De kérhetsz is pénzt ismerőstől, egy fizetési kérelem formájában, aki egyetlen érintéssel teljesítheti a kérésedet, akár Apple Pay, akár Google Pay rendszerén keresztül, rejtett díjak nélkül.

Képezz tartalékot későbbre, ahogy Neked tetszik

Az appban létrehozhatsz egy ún. széfet, ahová félre tudsz tenni megtakarításokat. Ezeket tudod automatizálni, és személyre szabni, ahogy csak szeretnéd. Például beállíthatod, hogy bármennyiért is vásárolsz, akkor azt kerekítse fel a következő kerek ezer forintra, és a kerekítés összegét félreteszi Neked. Például ha vásároltál 3720 Ft-ért, akkor 4000 Ft-ot fog levonni az egyenlegedből, 3720 Ft megy az eladónak, 280 Ft pedig a megtakarításaid közé.

Természetesen lehetőséged van egyedileg bármikor félretenni pénzt a széfedbe, de gyűjthettek közösen is a családdal például egy közös célra. A megtakarításaidnál megadhatsz valamilyen célt és határidőt is, így nyomon követheted, mennyire haladsz jó úton a céljaid megvalósításában.

Biztonságos számla a gyereknek

A gyerekeknek létrehozhatsz junior számlát, ami a Te felügyeleted alatt marad, de ő a saját telefonjáról tudja kezelni azt. Lehet saját bankkártyája, de a kontroll a Te kezedben marad. Így bevezetheted őt a pénzkezelés rejtelmeibe, megtaníthatod neki a pénzügyi ismereteket.

Kaphatsz értesítést a költéseiről, de korlátokat is beállíthatsz neki, hogy mire, mennyi pénzt költhet. A gyerek is elkezdhet megtakarításokat gyűjteni, igényelhetsz neki bankkártyát, és kielemezhetitek a kimutatásokat, így átbeszélhetitek, mit, hogyan érdemes csinálnia a jövőben.

Többféle számlacsomag, 1 érintéssel

Egy hagyományos banknál is több féle számlacsomag létezik, amik közül választhatsz Neked megfelelőt, ahogy a Revolultnál is. De itt nem szükséges bemenned egy bankfiókba, nem kell parkolnod, sorban állnod, és időt töltened, egyszerűen az appon belül egy érintéssel kiválaszthatod a Neked megfelelő számlacsomagot. És ha még sincs szükséged rá? Akkor egyszerűen vissza lépsz egy kisebb csomagra. Ilyen egyszerű.

A különféle csomagok havi 1200 Ft-tól 4200 Ft-ig érhetők el, függően attól, milyen szolgáltatás csomagot választasz. Csomagtól függ a díjmentesen készpénzfelvételi limit, a nyitható junior számlák száma, a devizaváltás havi korlátja, és jó néhány, főként utazáskor hasznos prémium szolgáltatás.

A csomagokat itt tudod megnézni: https://www.revolut.com/hu-HU/dijcsomagjaink

Prémium extra szolgáltatások

A magasabb csomagok mellé különféle extrák járnak, mint például pénz visszatérítés kártyás vásárlások után, ingyenes prémium váróba történő belépő a reptereken, biztosítás járatkésések esetére, önrész biztosítása autó bérlés esetén, stb.

Hívd meg a barátaidat, és keress 12.500 Ft-ot!

A Revolut ösztönöz Téged arra, hogy hívd meg a barátaidat, ismerőseidet, hogy ők is használják a Revolutot, cserébe pedig 12.500 Ft-ot fizet Neked. Ehhez annyi szükséges, hogy a meghívott ismerősöd regisztráljon, rendeljen egy fizikai bankkártyát, és fizessen legalább 3-szor, alkalmanként legalább 1000 Ft értékben a Revolut-os kártyájával (akár virtuális, akár fizikai kártyával). Ha ez teljesül, kapsz cserébe 12.500 Ft-ot.

Revolut regisztráció

 

Ha még nem használod a Revolutot, próbáld ki!

Címkék: revolut

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr8517894209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása