A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Google a mobilokon futó Chrome böngészőjébe épített be egy apró, de annál hasznosabb funkciót.

Érdemes kipróbálni, mutatjuk mi az!

Weboldal előnézet, mielőtt megnyitnád

Az új funkciónak köszönhetően mostantól anélkül megnézheted egy weboldal tartalmát, hogy azt ténylegesen megnyitnád. Így az előnézetből el tudod dönteni, hogy ténylegesen meg akarod nyitni a weboldalt, vagy sem.

Akkor lehet igazán hasznos ez a funkció, amikor valamire rákeresel, és a találati listából próbálod kiválasztani, melyik is lehet a leginkább Neked való. Ha Neked való, akkor megnyithatod ténylegesen a weboldalt, ha mégsem, akkor az előnézeti ablakot bezárva folytathatod a találati lista böngészését ott, ahol épp jártál.

Hogyan hozhatod elő ezt a funkciót?

Keress rá valamire a Google-ben, majd a találati lista egyik elemén tartsd rajta hosszan az ujjadat. Ekkor felugrik egy menü, ahol rányomhatsz az Oldal előnézete lehetőségre.

Ekkor az oldaltól elkülönülő ablakban (keretben) betölt az oldalt előnézete, és eldöntheted, hogy megnyitod, vagy bezárod az előnézetet.

 

Próbáld ki Google új funkcióját, sokszor tényleg hasznos.

Címkék: chrome

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr8916460366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása