A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Biztosan előfordult már, hogy láttál egy autót, amin lehúzva maradt az ablak és esett az eső, vagy bent maradt egy kutya, bekapcsolt a riasztó, rossz helyen parkolt, stb. Szóval egy csomó olyan szitu előfordul, hogy egy "magára hagyott" autó tulajdonosának szeretnél üzenni, de hogyan?!

Erre a problémára nyújt kitűnő megoldást az Autóőrszem nevű alkalmazás, figyelj!

Mi az az Autóőrszem?

Egy mobilalkalmazás, amit letölthetnek androidosok és iPhone-osok egyaránt. Az alapötlet az, hogy előfordulhat, hogy szeretnél üzenetet küldeni egy autó tulajdonosának, de nem tudod az elérhetőségét, ilyenkor pedig jön a "hogyan?". Az Autóőrszem alkalmazásban küldhetsz üzenetet úgy, hogy a címzettnek egyszerűen egy rendszámot írsz be. Így ha az adott rendszámot ismeri az alkalmazás (magyarán regisztrált már az adott rendszám tulajdonosa az alkalmazásba), akkor egyszerűen megvalósítható az üzenetküldés.

Miért jó?

Ha használod az alkalmazást, akkor megadod a lehetőséget, hogy értesítsen Téged bárki, ha az autóddal történik valami rendkívüli. Ugyanígy Te is küldhetsz értesítést vagy üzenetet az autós társaknak.

És persze csajozásra/pasizásra sem utolsó lehetőség, ha egy autóban látsz egy szép csajt, vagy pasit :)

Milyen üzeneteket küldhetsz?

Előrebállított sablonok közül is válogathatsz (pl. felkapcsolva maradt lámpa, lehúzva maradt az ablak, nyitva maradt az ajtó, lapos a kerék, épp büntetik az autót, folyik valami az autóból, szól a riasztó, stb).

Választhatsz viszont egyéni üzenetet is, ilyenkor értelemszerűen saját magad írhatsz üzenetet.

Az se baj, ha nincs autód.

Ha nincs autód, de segíteni szeretnél az autósoknak, akkor is letöltheted az alkalmazást, ugyanis rendszám megadása nélkül is tudsz küldeni értesítést, fogadni ez esetben értelmeszerűen nem.

Hogyan telepítsd?

Menj az alkalmazásáruházba, és töltsd le az alkalmazást. Ezt követően regisztrálj, majd add hozzá a rendszámodat.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.autoorszem.app

iOS: https://apps.apple.com/us/app/aut%C3%B3%C5%91rszem/id1493140556

 

Érdemes letölteni az Autóőrszemet, hasznos kis alkalmazás.

Címkék: autóőrszem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr8816256188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása