A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Spotify-t imádjuk, írtunk is már róla jó sokszor. Legutóbb arról, hogy ha szeretnéd, akkor a dalszövegeket is láthatod zenelejátszás közben.

Most egy újabb funkcióval bővült a Spotify, figyelj!

Van az a zene, tudod, amelyikben azt éneklik, hogy...

Bizonyára Te is jártál már számtalanszor úgy, hogy eszedbe jutott egy zene, de fogalmad sem volt róla, hogy ki is énekli és mi a szám címe. Még az is lehet, hogy a dallam is belemászik a füledbe, és nem tudsz szabadulni tőle, mégsem jössz rá, mi is az.

Persze ilyenkor ha a Google-höz fordulsz, és beírsz a dalszövegből egy részletet, akkor jó eséllyel megtalálod, hogy mire is gondoltál, de ennél sokkal egyszerűbb megoldás is van: a Spotify keresőjébe írd be a dalszöveg részletet!

Ha minden jól megy, akkor a Spotify ez alapján rátalál a zenére, amit azonnal meg is hallgathatsz.

Minden platformon működik

Ez az új funkció bekerült a Spotify összes platformon futó alkalmazásába, szóval Android, iOS vagy akár a számítógépeken futó verzióknál is működik. Mindössze annyit kell tenned, hogy frissíted az alkalmazást.

 

Ha használsz Spotify-t, próbáld ki a dalszöveg alapú keresést.

Címkék: spotify

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr1616233578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása