A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Így év végéhez közeledve mi lenne aktuálisabb, mintsem egy számvetés arról, hogy mik is érdekeltek leginkább bennünket magyarokat az idei évben. A Google pedig segít megtalálni a választ, íme.

Honnan az adatok?

Manapság ugyebér szinte mindenért a Google-höz fordulunk, így a keresőóriásnak viszonylag egyszerű területenként és időszakokra bontva összesíteni, hogy milyen témában mire is érkezik nagy számú keresés. Ezt pedig közzé is teszi a Google, a levél végén megmutatjuk, hol találod meg a listát.

Addig is néhány kategóriát megosztunk Veled mi.

Sorozatok

Nem meglepő, hogy az HBO népszerű minisorozata, a Csernobil nyerte a kategóriát, ráadásul toronymagasan. Második helyen a Drága örökösök, harmadikon pedig a Mintaapák található. Toplistás még a Trónok harca és a Mi kis falunk is.

Sportesemények

Itt már nem ennyire egyértelmű a helyzet, de a legnagyobb érdeklődés a női kézilabda világbajnokságra volt, a TOP 5-be viszont ezen kívül csak foci jutott be: Magyarország-Uruguay, Magyarország-Szlovákia, Copa América és Labdarugú Európa-bajnokság a sorrend.

Fesztiválok

Fesztiválok között a Strand fesztivál győzött, de népszerű volt még a Volt, a Sziget, a Campus és a Kocsonyafesztivál is.

Diéta

Ünnepek után mi lehetne népszerűbb téma, mint a diéta. Egész évben sokakat érdekelt a téma, de leginkább az Űrhajós diéta foglalkoztatta a magyar embereket, majd a Regenor diéta, a Keto diéta, végül a TOP 5-be a Stockolm diéta és a fehérje diéta fért még be.

Telefonok

Talán nem lesz meglepetés, hogy az Apple hozta el ezt a "versenyt", az iPhone 11-es típussal, utána következik a Huawei P30, Samsung Galaxy S10 és két további Huawei modell.

TOP 3 keresés

És persze megtudhatjuk azt is, hogy kategóriáktól függetlenül mi érdekelte leginkább hazánk lakosait 2019-ben.

  1. Önkormányzati választás
  2. Andy Vajna
  3. Notre-Dame

Te is kutakodhatsz, ha érdekelnek az adatok

Ha érdekelnek a további adatok, vagy korábbi évek adatai, akkor itt megtekintheted azokat: https://trends.google.com/trends/yis/2019/HU/

Érdekesség, hogy nem csak években mehetsz visszafelé, hanem akár másik országra , vagy globálisan világszintre vonatkoztatva is lekérdezheted az adatokat.

 

Kívánunk Neked nagyon boldog, békés és eredményes új évet!

Címkék: google 2019

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr9215368970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása