A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Számítógépre telepített levelezőprogramok (mint például az Outlook, vagy a Thunderbird) már rég tudnak egy olyan funkciót, amiben a Gmail hátrányt szenved, azonban most a Gmail ezt a hiányosságát is pótolja.

Megmutatjuk mi az, és hogyan használhatod!

Továbbíts egyszerre több levelet!

Azzal eddig se volt gond, hogy továbbíts egy levelet valakinek, ám azzal igen, ha valakinek egyszerre több emailt szeretnél küldeni. Persze egyenként ezzel se volt gond, de sokkal praktikusabb, ha lehetőséged van egyetlen levélben továbbítani több másikat.

A Gmail eddig ezt a funkciót nem tudta, ám mostantól igen. A továbbítandó leveleket egyszerűen csatolmányként fűzheted hozzá a leveledhez, mintha csak egyszerűen több dokumentumot szeretnél csatolni.

Ehhez annyit kell tenned, hogy a beérkező (vagy elküldött) üzenetek közül jelöld ki azokat, amiket szeretnél továbbítani, majd fogd meg, és egyszerűen húzd rá az új üzenet ablakra őket, így a Gmail automatikusan mellékletként csatolja a leveleket az új üzenethez.

Már elérhető az újdonság?

Néhány felhasználónál már igen, de a Gmail szokásának megfelelően nem egyszerre vezeti be az újdonságot minden felhasználója számára, hanem fokozatosan.

Érdemes ellenőrizni, hogy Neked megjelent-e már az új funkció, ha pedig még nem, akkor később próbáld újra.

 

Próbáld ki az újdonságot, hidd el, praktikus!

Címkék: gmail thunderbird outlook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr215361668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása