A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Google Earth szolgáltatását bizonyára ismered, és találkoztál már vele. Röviden a Google műholdképeket készít folyamatosan az egész Földről, és ezt akár utca szinten is megnézheted.

A Google nagyot dobott

Ez önmagában is elég nagy dolog, hiszen gondolj bele, hány fényképet kell készíteni, hogy a Föld összes utcája rajta legyen. De a Google tovább lépett. Egy idővonalat készített az elmúlt 35 évből és évről évre haladva megnézheted a műholdfelvételeket.

Magyarán nyomon követheted, hogy mennyit változott a Föld 35 év alatt. Egészen vicces megnézni, ahogy például Dubai-ban a semmiből (pontosabban a tengerből) kinő a pálma sziget, de érdekes megnézni a globális felmelegedés nyomán az alaszkai Columbia-gleccser visszahúzódást is.

Mobilról is elérhető

Az új funkció nem csak weben érhető el, hanem a Google Earth mobilalkalmazásából is.

Webes eléréshez kattints ide: Google Earth Timelaps

A mobilos eléréshez pedig egyszerűen töltsd le a Google Earth alkalmazást az App Store (iPhone-osok) vagy a Play áruházból (androidosok).

 

Próbáld ki a Google újdonságát, nem mindennapi kaland lesz.

Címkék: google google earth google earth timelaps

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr6114790214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása