A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Karácsony körül mindenki szereti köszönteni az ismerősöket, vagy kifejezni az ünnepi hangulatát valamilyen formában. A Facebook-on például feldobhatod a profilképedet különféle keretekkel, akár karácsonyival is. Megmutatjuk, hogyan csináld!

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Így csináld, ha mobilon Facebook-ozol

Nyisd meg a Facebook alkalmazást, és felül (a "Mi jár a fejedben?" résznél) bökj a profilképedre. Amikor bejön a saját profil oldalad, ott szintén bökj a profilképedre, majd a keret beállítása opcióra. Itt aztán láthatod, hogy mikből válogathatsz, de felül a keresőbe beírhatsz témákat, kulcsszavakat is (tehát lehet majd szilveszteri, újévi, szülinapos, de akár a politikai nézetedet is kifejezheted a profilképed által).

Válaszd ki a Neked tetsző profilkép keretet. Utána a következő oldalon az "Átmeneti használat" fület lenyitva beállíthatod, hogy mennyi ideig legyen kint a kiválasztott profilkép, majd szöveges kiegészítést is írhatsz a profilképed mellé.

Bökj jobb felül a Mentés gombra, és készen vagy.

És így, ha számítógépen használod a Facebook-ot.

Kattints ide: https://www.facebook.com/profilepicframes/

Ha be vagy jelentkezve a Facebook-ba, akkor itt egyből egy profilkép megváltoztató oldal jön be. Jobb oldalon láthatod a profil képedet, bal oldalon pedig egy listát, a népszerű profilkép keretekről. Válaszd ki a Neked tetszőt, vagy ha nem találsz a listában olyat, akkor  a fenti keresőben kereshetsz olyat, amilyet szeretnél.

Jobb oldalon láthatod az eredményt, valamint méretezheted a profilképedet a csúszka segítségével, és akár pozicionálhatod is.

Alul válaszd ki, hogy mennyi ideig jelenjen meg az ideiglenes profilkép, majd kattints a Beállítás profilképként gombra. 

 

Dobd fel a profilképedet egy kis karácsonyi hangulattal!

 

Kívánunk Neked boldog karácsonyt!

Címkék: facebook karácsony profilkép

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr7914508604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása