A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Írtunk már korábban is arról, hogyan tudod megoldani, hogy nagyobb méretű fájlokat küldj egy ismerősödnek. Néhány ilyen szolgáltatás időközben megszűnt, most viszont mutatunk egy újat, ami minden eddigin túltesz.

Minden eddiginél nagyobb fájlt küldhetsz

Míg a korábbi szolgáltatásoknál néhány gigabájtnyi adatot küldhetsz, addig a FastVault szolgáltatásában akár 100 GB-os fájlt is eljuttathatsz a címzettnek.

A biztonságban is minden mást leköröz

A fájlok küldése ráadásul nagyon biztonságos, mivel a feltöltött fájlt nem egyetlen gépen tárolják, hanem sok kis darabra szétszedve különböző tárhelyeken, majd letöltéskor a különböző helyeken tárolt fájlok újra egyesítésre kerülnek. Így bármely tárhely önálló feltörése semmit sem ér, a fájl töredék önmagában semmire sem használható.

Ezen túl pedig lehetőséged van jelszóval védeni a letöltést, így a titkosított letöltési link ismeretében is csak az tudja majd letölteni, aki ismeri a jelszót is. Beállíthatod ezen kívül, hogy automatikusan mikor törlődjön a feltöltött tartalom, vagy akár azt is, hogy ha letöltötte a címzett, máris semmisítse meg önmagát a fájlküldő alkalmazásból.

Hogyan használhatod?

Nyisd meg a Fast Vault weboldalát (https://www.fastvault.io/), kattints a Try Now gombra, és máris töltheted fel a baloldali felhő ikonra kattintva (vagy belehúzva a fájlokat) az elküldendő dokumentumokat, fájlokat. Láthatod a feltöltés állapotát, valamint azt, mennyi fájlt tölthetsz még fel.

Az alul látható ... ikonra kattintva jön elő a felület, ahol beállíthatod, hogy szeretnéd-e jelszóval védeni a fájlküldést, emailben szeretnéd elküldeni, vagy csak egy linket szeretnél, legyen-e önmegsemmisítő a fájlküldés, vagy hány napig legyen elérhető.

Ha kész, már küldheted is a giga nagy méretű fájlokat.

 

Ha nagyobb méretű fájlokat kell küldened, próbáld ki a Fast Vault szolgáltatását, könnyen használható, gyors és biztonságos!

Címkék: fájl küldés toldacuccot wetransfer fast vault fastvault

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr2917982662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása