A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A YouTube Music egy remek zenelejátszó, egy új funkciónak köszönhetően pedig mindig velünk lehetnek a kedvenc zenéink. Mutatjuk!

Offline hallgathatók a legutóbbi zenék

Androidos készülékek esetében érhető el a funkció, miszerint az utoljára meghallgatott dalokat az alkalmazás automatikusan letölti, így akkor is újra meghallgathatjuk őket, ha nincs élő internet kapcsolatunk (vagy nem akarjuk a mobil internetes adatcsomagunkat fogyasztani).

A funkció engedélyezéséhez a YouTube Music alkalmazás Beállítások menüjében lévő Letöltések és tárhely almenüt kell megkeresned, itt bekapcsolhatod, hogy az utoljára használt 200 zenét szeretnéd-e letölteni vagy sem. Ugyanitt bekapcsolhatod az Okos letöltések (Smart downloads) opciót is, aminél az algoritmus a kedvencnek ítélt 500 dalt tölti le (feltéve, hogy WiFi kapcsolatot használsz, hogy ne fogyassza a mobil adatkeretedet) és teszi elérhetővé internet kapcsolat nélkül is.

Ugyanitt korlátozhatod, hogy legfeljebb hány zenét töltsön le az app, vagyis kordában tarthatod a telefonodon a letöltött zenék tárhely igényét.

Ha nem találsz ilyen lehetőséget az alkalmazás beállításaiban, akkor frissítsd az appot, és próbáld meg utána bekapcsolni az új funkciót.

A letöltött zenéket pedig a saját könyvtáradra kattintva a letöltések albumban találhatod, innen pedig elindíthatod sorban is, vagy véletlenszerűen keverve.

 

Próbáld ki a YouTube Music új funkcióját!

Címkék: youtube music

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr6718079834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása