A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Sokan használnak iPhone-t, és mellé Windows-os számítógépet. Finoman szólva sem tökéletes a kommunikáció a két rendszer között. Most ebben történt nagy előrelépés!

A tagadhatatlan előny

Az almás márka használói pontosan tudják, hogy van egy terület, ahol a felhasználóik olyan felhasználói élményt kapnak, amit sehol máshol: ez pedig nem más, mint mint az ökoszisztéma.

A különböző eszközeik olyan szinten működnek együtt egymással, ahogy semmi más: tökéletesen szinkronizálnak a fotók a különböző almás eszközök között, az összes eszközünkről kezelhetjük az üzeneteinket, a Kontaktokat, a naptárat, jegyzeteket, emlékeztetőket, stb.

Ráadásul lehetőségünk van arra is, hogy ha elkezdünk egy cikket olvasni az iPhone-on, azt bármikor folytassuk az iPad-en vagy Mac számítógépen.

Szorosabb kapcsolat a Windows-zal

A Windows 11-be épített Phone Link nevű alkalmazás az okostelefonokkal való kapcsolat felépítésére szolgál. Ez leginkább az androidos készülékeknél működött, most azonban az iPhone-os tulajok is örülhetnek, ugyanis egy frissítésnek köszönhetően már az iPhone-okkal való kommunikáció is óriásit lép előre. Egyelőre csak a fejlesztői változatban található meg az újdonság, de ez már egyértelmű jelzés, hogy a stabil változatot széles körben is megkapják majd a felhasználók.

Kezelhetők lesznek innentől a hívások, a telefonkönyv és az üzenetek is. Fontos, hogy nem csak az SMS, de az iMessage üzeneteket is olvashatod majd a Windows-os gépeden, sőt, új üzenet is írhatsz majd.

Korlátozottabb azért a kapcsolat, mintha az Apple saját ökoszisztémáján belül maradnánk, ugyanis csoportos üzeneteket és média tartalmakat egyelőre nem fogunk tudni kezelni a Phone Link-en keresztül, de már így is óriási előrelépést jelent ez a fejlesztés.

 

Te várod már a Phone Link frissítését?

Címkék: iphone phone link windows iphone

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr4918074644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása