A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Különös világot élünk. Már a túró rudival is hallgathatsz zenét. Persze nem a rudi csomagolása fog zenélni, de mégis. Na elmondjuk, miről van szó.

A Pöttyös Valentin napig tartó kampányáról van szó

A Valentin napra készülve a Pöttyös a túró rudikon jól ismert piros pöttyöket piros szívekre cserélték, és kitaláltak egy kampányt a szerelmeseknek, Mondd el Pöttyössel néven. A lényeg, hogy minden ilyen rudi csomagolásán találsz egy vizuális hangszínszabályzó szimbólumot, aminek segítségével egy zenét hallgathatsz meg a Spotify-on.

Nyisd meg a Spotify appot, és a keresés mező melletti kamera ikonra kattintva olvasd be a vizuális hangsávot, ami egy QR kódhoz hasonló egyedi azonosító. Ekkor a Spotify egyből a behozza csomagoláson látható zenét, amit megoszthatsz a pároddal. Ehhez kattints a "..." gombra, és válaszd a "Megosztás" lehetőséget.

A Spotify-on egy egyedi Pöttyös playlist található, amikben a Pöttyös kampányában szereplő zenéket találhatod meg.

 

Keresd a Valentin napi túró rudikat, és hallgass zenét a Spotify-on!

Címkék: pöttyös rudi spotify

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr9718031108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása