A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A sok kábel bizony rendkívül idegesítő tud lenni, főleg akkor, ha az közvetlenül a szemed előtt van, például az asztalon. Ott van a billentyűzet, pláne az egér. Mindegyiknek ott lóg a vezetéke, ami nem esztétikus, ráadásul kényelmetlen, és takarítani se könnyű körülöttük.

Szabadulj meg ezektől!

Kábelek nélkül szabadabb, kényelmesebb, szebb

Na persze ne a billentyűzettől és egértől szabadulj meg, hanem a kábelektől. Hosszú évek óta kaphatók vezeték nélküli billentyűzetek és egerek, sokan mégis a vezetékes változathoz ragaszkodnak. Ennek elsődleges oka nem az ár, hanem az állandó elemcserétől való félelem.

De a mai termékeknél ettől már nem kell félned. Egy modern vezeték nélküli egér akár egy évet is képesek elemcsere nélkül működni, az évenkénti csere pedig igazán nem nagy ár, cserébe a rendkívül kényelmes használatért. Mi a cégnél is vezeték nélküli billentyűzet-egér párost használunk évek óta, probléma nélkül.

Billentyűzet és egér együtt, vagy csak egér külön

Ha csak egeret szeretnél cserélni, arra is van lehetőséged, hogy önmagában vezeték nélküli egeret vásárolj (például aki laptophoz használ egeret, annak kimondottan ajánlott a vezeték nélküli egér). Egy jó minőségű vezeték nélküli egér ára kb. 5000 Ft-tól kapható.

Ha viszont asztali számítógépet használsz, és szeretnéd mindkét perifériát vezeték nélkülire cserélni, akkor kapható szettben billentyűzet-egér páros. Ilyenkor egy közös USB-s vevőegység van, amit a számítógépbe kell dugni, és ez az egy vevője van mindkét eszköznek. A szettben megvásárolható vezeték-nélküli billentyűzet-egér páros pedig kb. 9.000 Ft-os ársávtól beszerezhető.

A vezeték nélküli egerek és billentyűzet-egér szettek széles választékát megtalálod üzletünkben, szánd rá magad, és szabadulj meg a kábelektől. Hidd el, jó érzés lesz a rendezett asztalodra ránézni!

 

Szabadulj meg a kábelektől!

Címkék: egér billentyűzet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr7517836673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása