A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Google egy csomó érdekes szolgáltatással rendelkezik, most egy inkább érdekes, semmint különösebben hasznos: ha van egy kisállatod, akkor kereshetsz a hasonmásáról egy festményt.

Több ezer festmény között keres

A Pets Portraits összehasonlíthatja háziállatod fotóját a világ múzeumaiban található műalkotásokkal. Aztán megmutatja Neked a festményt, amin ott van a kedvenc kutyusod. Vagy cicád, lovad, stb. Vagy Te magad, legalábbis a hasonmásod.

Hogyan működik?

Töltsd le a telefonodra a Pet Portraits alkalmazást.

Ha androidos vagy: Pet Portraits - Google Play áruház

Ha iPhone-os vagy: Pet Portraits - App Store

Indítsd el az alkalmazást, majd kattints középen a fényképező ikonra, és a "Fotó készítése" feliratra. Itt választhatsz az Art Selfie és a Pet Portraits lehetőség között (vagy feltölthetsz egy fényképet a galériádból).

Ha az Art Selfie-t választod, akkor magadról készíthetsz egy szelfit, amit feltöltve a Google több tízezer festmény közül keres olyat, ami egy Rád hasonlító embert ábrázol.  Több találatot is ajánl az app, és azt is kiírja, hogy hány százalékos az egyezőség.

A Pet Portraits opciót választva fotózhatod le a házi kedvencedet, ekkor pedig szintén több tízezer festményt analizálva próbál olyat keresni, amin a kedvenced hasonmása szerepel.

A fotó galériából feltöltés esetén pedig ugyanez történik, csak egy korábban elkészített fotóval.

Karácsonyi ajándéknak sem utolsó!

Ha sikerül valami klassz festményt találni a házi kedvenc hasonmásáról, akkor abból akár egy kitűnő karácsonyi ajándék is összehozható, csak elő kell hívni a képet, találni neki egy jó keretet, és kész is a személyre szabott meglepetés.

 

Próbáld ki a Google alkalmazását, jó móka!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr4716760692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása